Teletaş Anaokulu
ESENKENT MAH. KURTULUŞ CAD. TELETAŞ İLKOKULU BLOK NO 6 ÜMRANİYE / İSTANBUL

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda ülkemizin çağdaş toplum düzeyine ulaşmasında pay sahibi olmak için okul öncesi eğitimdeki gelişmelerin sürekli takipçisi olmak ve erken çocukluk dönemindeki çocukların tümünün dil, din ya da ırk ayırımı yapmaksızın, tüm gelişim alanlarına yönelik, kişilik gelişimlerini destekleyici bir eğitim ortamı oluşturarak temel eğitime hazırlamak.

MİSYON

Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak, tüm çocukların fırsat eşitliğinden yararlanmasını sağlamak, çocukların tüm alanlardaki gelişimlerinin sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için aileleri bilinçlendirmek ve yönlendirmek, eğitim ortamlarını, çocukları ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda sürekli geliştirmek, okul ve aile işbirliğini destekleyerek eğitimi sürekli hale getirmek, toplum içinde okul öncesi eğitimin önemi bilincini arttırmak, okul öncesi dönemde bireysel farklılıkları ortaya çıkararak desteklemektir.

İKİLİ

08.00-12.40 13.00-17.40

.

DOĞALGAZ KOMBİ

.

İlçe merkezine 11 km uzaklıktadır.

Esenkent Mah. Kurtuluş Cad. No :6 Ümraniye / İSTANBUL